MAYA HOME Interior
2.jpg

Ágynemű

 

svad dondi luxus a hálószobában

A Svad Dondi olasz luxus ágynemü gyártó cég közel 60 éve családi vállalkozásként indult, Anna és Alfredo Dondi alapító házaspár keze nyomán. A mára már iparágvezetövé vált cég, nemzetközileg elismert márkaként van jelen számos helyszínen, világvásárokon, nemzetközi kiállításokon, és luxust termékeket árusító üzletekben szerte a világban. A csúcstechnológiai gyártás, a kreativitás és elegancia, az innováció és a kiválóság jegyében, a márka a legmagasabb minöséget képviseli a hálószobák, babaszobák, fürdöszobák, és asztali finom textilnemüivel, luxustermékeivel.

A Svad Dondi termékeinek egyedisége, érzékisége, és varázslatossága, a felhasznált alapanyogoknak köszönhetően az idövel nem öregszik, megfelelő karbantartás mellett, a textiliák fényesebbek, puhábbak, és frissebbek lesznek használatuk során. 

A Svad Dondi Magyarországi képviselőjeként, a Maya Home kínálatában a Svad Dondi és a Blumarine kollekció minden terméke elérhetö és megrendelhetö Magyarországról. 

A legtöbb ágynemühöz -kiegészítöként méteráru is rendelhetö, hálószobánkat alakíthatjuk az ágynemü stílusához illö függönnyel, díszpárnával, egyéb textil kellékkel is. A MAYA HOME megtervez, kivitelez és felszerel minden textil tartozékot is, mellyel hálószobáját a Svad Dondi ihlette inspirációval kívánja dekorálni!

 
Blumarine Kollekció

Blumarine Kollekció

KLASSZIKUS olasz elegancia

Ágyneműk, párnák, takarók és plédek a legfinomabb anyagokból, fiatalosan elegáns pasztelekben. A Blumarine divatházzal karöltve a "Blumarine" kollekció Swarovski kristályokkal díszített és hímzett ágynemüi az "haute-couture" világával vetekszik minőségben és megjelenésében egyaránt.

Tovább a galériára...

Svad Dondi Modern Kollekció

Svad Dondi Modern Kollekció

MODERN Elegancia

New Yorki szállodába vágysz? Szereted az elegáns niche hotelek ropogós ágynemüit? Fedezd fel a Svad Dondi gyönyörüségesen letisztult friss és modern kollekcióját.

Tovább a galériára...

Baba Kollekció

Baba Kollekció

BABA kelengye

Szeretnél egyedi és minöségi ajándékot születésnapra, keresztelöre vagy egyszeri babaváró alkalomra? Legújabb babakolleciónk szebbnél szebb összeállításokat kínál, többféle színben, bababarát alapanyagokból.

Tovább a galériára...