MAYA HOME Interior
 
 
nem franciás, hanem francia
— Mayer Tímea
 
 
Grange4.jpg

Klasszikus minőség és formavilág

Minden bútor 100%-ban valódi tömör tölgy és cseresznye fából, illetve valódi nemes fafurnérból készül, fém és üveg kombinálásával. Még a legrejtettebb, láthatatlan részleteiben sem találni gyengébb minőségű alapanyagot. Egyes bútorok felületét, háttámláját egyedi igények szerint lehet alakítani, akár  tapétával, vagy bőrrel bevonni. E mellett készülhetnek keretbe feszített valódi bőr asztallapok, vagy bőrrel bevont, egyedi fiók belsők is. A klasszikus történelmi korokra jellemző stílusban megalkotott bútorok egyedivé varázsolhatóak - változatos megrendelői kívánság teljesítésére nyitottak vagyunk.

 

Finom részletek

Bútoraink formavilága letisztult, puritán pompájával arisztokratikusan komoly, otthonos és hivalkodás mentesen elegáns. Részleteiben tetten érhető a manufakturális precizitás, a hagyományos kézi gyártás gondossága, emberi közelsége. A változatos klasszikus bútorformák megszámlálhatatlan mértékű változatot és modern, kortárs megjelenést képesek ölteni. Kérésre a bútorokon megjelenhet arany- vagy ezüst díszítőfestés, de akár valódi laparany, és lapezüst dekorálás is.

 
 

Több funkciós Kabinett szekrények

Napjainkban, a minket körülvevő bútorok eredete sokszor több száz évre nyúlik vissza. A gazdagon díszített, lábakon álló  fiókos kabinetszekrény nagy divat volt a XVI-XVIII. században. A polgári, nemesi lakáskultúra, a társadalmi presztízs  és gazdagság szimbólumaként , műtárgyakat, esztétikus drága díszeket,  és értékes kellékeket tároltak fiókjaiban. Velünk felfedezheti e rég elfelejtett tárolásra alkalmas szekrényeket, melyek praktikus használata mára már kikopott, vagy elavult – és ezért gyakran méltatlanul csak díszítő elemként vesz részt a lakóterekben. 

 

egyedi színek kombinációja

Festői bútoraink megannyi színben kombinálhatóak, átfesthetőek, díszítőelemekkel tetszőlegesen bővíthetőek. A bútorok világa és a festői korok áthatásai mesélnek arról is, hogyan inspirálódhatunk a dekoráció, színek és festmények birodalmából tereink megalkotásában.