MAYA HOME Interior

Cikkek

Augusztus forró aranya

Edition Bougainville szönyeg választható színekben és technikában - ALHAMBRA

Edition Bougainville szönyeg választható színekben és technikában - ALHAMBRA

töltődj a nap erejével!

Új cikksorozatunkban összeállítunk egy-egy szezonra hangolt inspirációs táblát, melyben termékeink közül válogatva, közelebbről megismertetjük, és felfedezzük az egyes darabokban rejlő kreatív kombinációk varázsát, határtalan lehetőségeit. Tarts velünk, inspirálódj, gyönyörködj és osszd meg élményedet másokkal is!

A világ olyan, mint a kút, minden cseppjében ezer nap alszik
— Dzsalál ad-Dín Rúmí perzsa költő

Az iszlám építészetben gyakori elem a “moucharabieh” - ablak nyílásokat, loggiákat és erkélyeket, a nap besugárzásától védő faragott,, gazdagon csipkézett rács, melyen át a fény ecsete csodás mintákat rajzol a belső térbe. Sokszor a kiváncsiskodó szemektől ily módon is védték a paloták mellékszobáit, az elzárt női lakótereket.

alhambra-det1.jpg

fény folt minták

Alhambra névre keresztelt szőnyegünk a híres dél Spanyolországi mór erődről kapta nevét.

Mintáját a csipkés ablaknyilásokon áttetsző fényfoltok rajzolták, az iszlám ornamentika szépségét a gyapjúba szőtt selyem szál fényessége térben is kiemeli.

Ha hunyorogsz kirajzolódik a szőnyegbe szőtt fénytánc geometrikusan rendezett finom mintázata.

cdc5969fec963252304825e97a8a69d5.jpg

A fekete Arany illata

tudtad, hogy kedvenc illatunkat - az Oud Nobile- t is beletöltheted bármelyik illat lámpásunkba? Az oud a távol kelet sejtelmesen balzsamos és titokzatosan misztikus illatösszetevője. Igazi orientális kaland, a parfümériában az illatok között a leggazdagabb, kámforosan füstös egzotikus illat, melyet a neroli, bergamott és mirrha színeznek izgalmassá.

Edition Bougainville tiszta selyem szőnyegünk az utolsó darabja ennek a kollekciónak: OKAWANGO-  Raktárról azonnal elvihetö!

Edition Bougainville tiszta selyem szőnyegünk az utolsó darabja ennek a kollekciónak: OKAWANGO- Raktárról azonnal elvihetö!

falra arany!

ha még nem találkoztál eredeti selyem tapétával itt az idő, hogy megismerd kínálatunkat. arany szállal átszőtt alapra kézzel festett tájak és kertek elevenedhetnek meg falaidon. A paneles felrakása a tapéta csíkoknak modern enteriört varázsol, miközben több ezer éves hagyománynak hódolhatsz! hiába keresed az ismétlődő motívumot, minden egyes csík egyedi. A választék bódító akár egy távol keleti egzotikus utazás!

Svad Dondi ágynemüink selyem szatén anyagukkal a nyár frissítö simogatásával kényeztetnek!

Svad Dondi ágynemüink selyem szatén anyagukkal a nyár frissítö simogatásával kényeztetnek!

travertine-col-08-titan.jpg

A táj

Falaink bár elhatárolnak és védelmet nyújtanak, egy jól megválasztott teljes falat betakaró tájképpel a horizontunkat, nézőpontunkat messziségbe vezethetik. tágitsd ki tereidet , állíts falaiddal is emléket megismételhetetlen élményeidnek!

Svad Dondi luxus kényelem az ágyban : MISTRAL

Svad Dondi luxus kényelem az ágyban : MISTRAL

nyári piknik

ha van lehetőséged rendezd át lakásodat nyáriasan kényelmesre! Használj sok szőnyeget, párnát, puffot, hintaágyat ! a textilek nomád hangulata annál jobb minél színesebb és dúsabb. Segítünk a választásban, meg is varrjuk elképzeléseid szerint! Válassz összeállításodhoz a Grange Coté Design luxus nomád bútoraink közül lerakót, kis asztalt!