MAYA HOME Interior

Cikkek

Flora & Fauna

Idén a S/ALON Budapesten (szeptember 20-22) a MAya Home is képviselteti magát. bEMUTATKOZÓ cIKKJEINKBEN Részletesen KÖRBEJÁRJUK EGY-EGY KIÁLLÍTOTT BÚTORUNKAT, MELYET SZEMÉLYESEN IS MEGCSODÁLHATSZ MAJD AZ ORSZÁG LEGELEGÁNSABB LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁSÁN. vÁRUNK STANDUNKON EGY POHÁR PEZSGŐRE, LÁTOGASS MEG MINKET!

Az emlékezésnek is van éghajlata, flórája és faunája. Ez az éghajlat egyáltalán nem mérsékelt. Telítve van végletekkel. Az igazi ősz soha nem az, amelyet éppen megélünk, hanem az a másik, aranyfürtös, halálra érett és csodálatos, melyre egy tavasszal emlékezünk.
— márai sándor
1c40cabc47f0bf47ce501afd31508f2a.jpg

Kárpiton a kertem! A virágos mezők stilizált tájképei nemcsak a mesekönyvek kedvelt motívumai, bársony kárpiton mutat szerintünk a legjobban! Dobd fel megunt fotelodat egy színesen buja és vadvirágos textillel! Segítünk a választásban!

A fauna ihlette minták használata az egyik legjobb módja annak, hogy a természet betérjen otthonunkba. Izgalmas kombinációk érhetőek el akkor amikor a virág élénk motívumai a köztük szárnyaló állatokkal párhuzamosan léteznek.

Commode-Grange-Pompadour-4.jpg

Grange

Az idén a kiállításra is kivisszük egyik kis komódunkat, melynek fiókjait tapétával vontuk be! ha tetszik Te is rendelhetsz magadnak egyedi tapétával, bármilyen izgalmas mintával!


Állati Vadállat

Egyre több cég hívja fel a figyelmet Földünk természeti katasztrófáira, köztük a Flora & Fauna pusztulására. lakásunkba költöztetett állat és növénymintás dekortárgyaink talán sosem feledtetik velünk mennyire fontosak vagyunk egymásnak! Szeresd a természetet hisz Te magad vagy!

4924a3c8e290b9369fc2a5dbc6d44f1f.jpg

Ha mégsem szereted a nagyon színes kárpitokat, akkor sem kell lemondanod a kertedről! Készítess magadnak egy paszteles paravánt textilre nyomott romantikus tájképpel - csodás háttere lesz pihenösarkodnak!

BOUGAINVILLE

A régi kastélykorok kárpitjai sosem nélkülözték a természetből vett mintákat. Szőnyeg kínálatunkban éppúgy találsz egészen modern inspirációs darabokat vagy akár mint ezt itt: egy klasszikusan paszteles finom szövésű kézzel készült tükrös kertet ábrázoló szőnyeget!

Próbáld ki milyen falra helyezve egy egészen modern recamier hátterében!


Idén nagy divat lett a hosszú rojtok használata, az ülőkék, kanapék, fotelek, lámpaernyők vagy függönyök szélére varrásával te is könnyedén feldobhatod egy-egy bútorodat ezzel az egyszerű ötlettel!


Fuji.jpg

ágyak & tájak

távolkelet kertjei elevenednek meg szatén ágyneműinkön is, több színváltozatban is rendelhető, bemutatótermünkben eredetiben is megnézhető. a szatén tapintása a legfinomabb érzés a bőrnek. gyere győződj meg róla te is!


Kínálatunkban sok olyan tapétát találsz melyek eredeti kínai technikával készültek és elvarázsolt kerteket és tájakat idéznek meg, látogass meg minket, eredeti mintakönyveinkben kedvedre böngészhetsz!


C026-paradiso-col-montparnasse.jpg

Tapétakert

Az eredeti chinoiserie tapéták modern változataival monokróm enteriört is tudsz tervezni, több száz minta és szín közül választhatsz luxus selyemtapéta kollekcióink közül!


A Fauna szó jelentése kapcsolódik a kertekben, erdőkben élő varázslényekhez a faunokhoz. Az ókori Rómában a természet, a föld istene volt.
— téged mi varázsol el?

PHOTO: Pinterest. @FROMENTAL, @EDITION BOUGAINVILLe, @muralswallpaper, @mindthegap, @homedecorstar, @houseofhackney