MAYA HOME Interior

Cikkek

milyen színű neked a nyár?

Edition Bougainville szönyeg választható színekben és technikában -  Fontanay New Age Shadow Duck

Edition Bougainville szönyeg választható színekben és technikában - Fontanay New Age Shadow Duck

Már hivatalosan is itt a nyár!

Új cikksorozatunkban összeállítunk egy-egy szezonra hangolt inspirációs táblát, melyben termékeink közül válogatva, közelebbről megismertetjük, és felfedezzük az egyes darabokban rejlő kreatív kombinációk varázsát, határtalan lehetőségeit. Tarts velünk, inspirálódj, gyönyörködj és osszd meg élményedet másokkal is!

A nyár közeledtével furcsa gondolataink támadnak: kisebbnek érezzük magunkat, mert több időt töltünk a szabadban, és ez új távlatokat ad a világnak. Távolabb kerül a horizont, a házunk falain és a felhőkön is túlra.
— Paolo Coelho

A sarkon már a nyár szíve fordult be. Érzed? A fény arany és végtelen - meleg fülledt árnyalatok hűsítője az ég és a víz kékje - a levegő vastag, sűrű és nehéz -a késő délutáni melegben a kontúrok ragyognak, a formák valóságosan élesek. Az a hangulat, amikor még egy kicsit többet csinálunk, mint a napsütés, egy korty rosé mellett az aranyfény falatonként halad át az életen. A boldog óra idején ez a nap legbronzosabb színe. Időtlen emlék melyben az arany ezer árnyalata minden pillanatban megragadja szemünket.

az ezüst csillogás

nemcsak a víztükrén látszik, a gyapjúba szőtt selyem szál fényessége adja szőnyegeink fényjátékát. Mezítláb járni rajna olyan puha élmény akár a tenger finomra őrölt homokján. Próbáld ki te is a különbséget!

Akihiro Yoshida : Jellyfish Váza , mely akváriumban lebegve veszi fel víztiszta formáját.

Akihiro Yoshida: Jellyfish Váza, mely akváriumban lebegve veszi fel víztiszta formáját.

Ha csak egy

dolog hiányzik a teljes nyári kikapcsolódásodhoz, próbáld ki a tengerkék színű kristály üveges katalitikus illat lámpákat! Bármelyik illatunkkal feltöltheted, használata egyszerű és gazdaságos. A díszkupakos üveg színében merengve Ischia mediterrán partjaira kalandozhatsz.

photo-1504461448709-66979b4fc7b7.jpg

Kanapédat

indigó kék bársonyra (vagy bármely színre) áthúzzuk, a fém szegecsektöl lesz olyan glamour-os, hogy magad sem ismersz majd rá! Tegyél egy próbát, nem bánod meg!

Kérd ajánlatunkat!

Edition Bougainville szönyeg, gyapjú és selyem szállal kézzel szövött -  Rainbow Blue Gradiant.

Edition Bougainville szönyeg, gyapjú és selyem szállal kézzel szövött - Rainbow Blue Gradiant.

A tenger kékje és a homok aranya szönyegbe zárva.   Raktárról azonnal elvihetö!

A tenger kékje és a homok aranya szönyegbe zárva. Raktárról azonnal elvihetö!

paradiso sapphire with custom embroidery C026-PC90 detail closeup

A Falak

selyembe öltöztetése távoli hagyományra tekint vissza. A kézzel festett és hímzett tapétáink művészi értékűek, a faldekorálás legexkluzívabb lehetőségét kínáljuk Neked!

az alvás

szerelmese lenni olyan mint elfeküdni a tenger hűsítő ópiumában, és hagyni hogy a habok legfinomabb újjai simogassák hátadat. talán nem is sejted, hogy az ágynemű, a takaró és a tapintás ugyanazon elementáris vágyhoz kapcsolódik. A selyemszatén textil érzete egy lágy érintés, egy szelid ölelés.