MAYA HOME Interior

Cikkek

S/ALON-ról MAYA HOME szemmel

A 2019. szeptember 20-22. között megrendezésre kerülő második S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállítás végtelen inspirációval, a legfrissebb trendekkel és prémium márkákkal várta az enteriőr design szerelmeseit a Budapest Arénában.Idén először a MAYA HOME is szerepelt a kiállításon, ahol egyedi enteriör keretében mutattuk be luxus illatainkat, bútorainkat, TEXTILJEINKBŐL KÉSZÜLT FÜGGÖNYEINKET, DÍSZPÁRNÁINKAT ÉS szőnyegeinket.

A luxus stílus leírható de nem utánozható
— Mayer Tímea

friss & színvonalas

a saját standunk sűrű látogatottsága miatt kevés időnk jutott körbenézni, de számos bensőséges és otthonos hangulatú standot láttunk.

Neked melyik tetszett?

A korábban jellemző és gyakorlatban elterjedt kiállítói szokás helyett, mely az egyéni márkamegjelenéseknek kedvezett, a S/ALONON az enteriőrök komplex koncepciók mentén elevenedtek meg, melyek több partnerrel együtt egy közös alkotófolyamat eredményeként születtek - A kiállítói kollaboráció lehetővé tette, hogy az enteriőrök egyediségük mellett valós tereket mintázhassanak meg, számtalan kiegészítővel, tapétával, bútorral és lámpával.

Mitől csillog a kék falatok? Én is ilyet akarok!
— látogatói ámulat

A kék fal partnerünk a - casati hungary - jóvoltából csillogott úgy mint egy nyári csillaghullós égbolt. a színt speciálisan a maya home logó kékjére az olasz gyárban keverték ki, a hozzáadott arany csillám a meleg fényü derítőknek köszönhetően ragyogott már messziről.


Grange & Bougainville

Kék átmenetes selyem szálas szőnyegünk olyan volt mintha egy homokos parton lábadat a selymes tengerkékbe lógatva ülnél . Parnerünk volt a Planika szabadonálló biokandallókat forgalmazó kanndallo.hu .

TŰZ és VÍZ találkozója sokakat vonzott standunkra!


wandtafel-stendhal.jpg

PARketta

standunkat halszálkában lerakott parador hajópadló keretezte, nagyon jól mutatott grange bútor válogatásunkhoz!


A S/ALONON SOK STANDON TAPASZTALTUNK FÖLD SZÍNEKET, NATUR ÁRNYALATOKAT, BARNÁT- BÉZSET, VÖRÖSET. A MAYA HOME KÉKJE TALÁN EZÉRT IS TŰNT KI A KÖZVETLEN KÖRNYEZETÉBŐL. DR. VRANJES LAKÁSILLATAINK KÖZÜL AZONBAN, A ROSSO NOBILE CSODÁSAN EGÉSZÍTI KI AZ ILYEN JELLEGŰ ENTERIÖRÖKET IS! EGY PRÓBÁT MEGÉR!


a hivatalosan is beharangozott s/alon illatot ugyan nem lehetett a nagy térben érezni, - hiszen a levegöáramlat felfelé vihette - dr. vranjes diffuzorunk azonban messziről is standunkhoz vonzotta a kifinomult kiváncsi orrokat
— dr vranjes lakásillataink a s/alon budapesten debütáltak nagy közönség elött nagy sikerrel
rosso-nobile-fragrance-diffuser-250ml.jpg

lakásillat

az idei s/alon siker illata a rosso nobile lakásparfümünk volt! tudtad, hogy dekanteres díszdobozban toszkán borvidéken termett venyige vesszőkkel is megrendelheted?

new-decanter.jpg

ROSSO NOBILE DEKANTERES DÍSZDOBOZBAN


A dr. vranjes illataink egytől egyik remekművek. a rosso törthetetlen sikere különleges összetételének köszönhető, az illatkoktélban az ibolya, a nyírfa, a narancs, szilva és bogyós gyümölcsök toszkán borra emlékeztető balzsamosságát érezheted ki! bemutatótermünkben többféle méretben és diszdobozban is kapható!


ágyak & HÁLÓK

A s/alon-on az idei hálószoba trend a mély és fülledt színeket, buja mintákat és távoli kertek gazdag botanikus rajzolatait keltette életre.

a maya home által forgalmazott olasz luxus ágyneműk között is szemezgethetsz hasonlókat, pillants bele kínálatunkba!


SZŐNYEGEINK KÖZÜL EZT VITTÜK KI A S/ALON-RA, AHOL GEOMETRIZÁLÓ VÁLTOZATBAN SZEREPELT EGYIK LAKBERENDEZŐI STÍLUS ENTERIÖRBEN. A KIÁLLÍTOTT DARAB RAKTÁRRÓL AZONNAL ELVIHETÖ! BÁRSONY TEXTILJEINKBŐL VÁLOGATHATSZ KEDVEDRE BEMUTATÓTERMÜNKBEN IS, A S/ALONRA FÜGGÖNY, DÍSZPÁRNA ÉS KÁRPIT KÉSZÜLT A LEGÚJABB KOLLEKCIÓBÓL!

VÁRUNK SZERETETTEL A S/ALON UTÁN IS!