MAYA HOME Interior

Cikkek

Smaragd zöld rejtély

FROMENTAL tapéta smaragd zöld selyem alapon hímzett. Több színben rendelhető!

FROMENTAL tapéta smaragd zöld selyem alapon hímzett. Több színben rendelhető!

Drágakövek találékozása: smaragd és lapislazuli színek bársony kárpitokon, keress fel minket bátran, bútoraidnak új életet adunk és függönyeidet is felfrissítjük az új színeidhez!

Drágakövek találékozása: smaragd és lapislazuli színek bársony kárpitokon, keress fel minket bátran, bútoraidnak új életet adunk és függönyeidet is felfrissítjük az új színeidhez!

Idén a S/ALON Budapesten (szeptember 20-22) a MAya Home is képviselteti magát. bEMUTATKOZÓ cIKKJEINKBEN Részletesen KÖRBEJÁRJUK EGY-EGY KIÁLLÍTOTT BÚTORUNKAT, MELYET SZEMÉLYESEN IS MEGCSODÁLHATSZ MAJD AZ ORSZÁG LEGELEGÁNSABB LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁSÁN. vÁRUNK STANDUNKON EGY POHÁR PEZSGŐRE, LÁTOGASS MEG MINKET!

Az ókorban minden zöld követ smaragdnak neveztek, Amerika felfedezése előtt ritkaságnak számított. Kolumbia és Peru a smaragd lelőhelyek hazája

A smaragd zöld elhíresült neve az UN. “párizs Zöld”, egy gyilkos arzén alapú Festék pigment, melynek többen áldozatul estek a Viktóriánus korban. Ennek a színnek a divatját III. Napoleon császár feleségének a Párizsi Operában való megjelenése indította útjára, ragyogóan zöld egyszínű ruhája óriási feltünést keltett. E kor közkedvelt fal és tapéta színe volt a zöld megannyi változata. Az arzén mérgezés okozta hisztéria miatt azonban hosszú ideig száműzték e csodálatos smaragd zöldet a lakberendezésből. Korunkban ismét reneszánszát éli, és a mai pigmentek már természetesen nem tartalmaznak mérgező anyagokat!

TE MIT KÖTSZ A SMARAGD SZÍNHEZ, TÉGED IS ELBŰVÖL AKÁR EGY KÍGYÓBŐR KÜLÖNLEGES MINTÁJA, VAGY A SZITAKÖTŐ SZÁRNYÁNAK CSIPKÉJE?

mongenan-standard-7cdf4b84-xlarge.jpg

bougainville SZŐNYEG

e tiszta gyapjú szálas szőnyeg tradicionális francia szövési eljárással, gobelin jellegű - AUBUSSON technikával készül el, sok sok óra kézimunkával. Bármilyen méretben rendelhető, falikárpitnak is csodálatos választás!


astieks-dr-vranjes-V3-TL1-01.jpg

LAKÁSILLAT

kedvenc parfümlámpa üvegünk ez a ragyogóan zöld kézműves remek, formája a firenzei dómot idézi, színével a friss esőáztatta olasz kertekbe repít. többféle illat közül választhatsz, foglalj időpontot magadnak az illatkostolásra!

Grange komód

A nálunk megrendelt bútoroknál akár három különböző színt is választhatsz, a felületi és díszítő szín mellett a bútor belseje is lehet drámaian eltérő és kontrasztos látvány. próbáld ki!


Photo:  Eric Sander  -

Photo: Eric Sander -

Egyszínü bársony vagy selyem függönyeidet dekoráld értékes passzománnyal, ezzel bármelyik ablakodat felöltöztetheted! Nálunk sokféle mintából választhatsz, és meg is varrjuk Neked az álmaid függönyét!A zöld szín a legmegnyugtatóbb hatású, jól kombinálható a kékek, türkizek, az arany és a sárgák árnyalatával. Nem csoda hiszen ezek a színek képezik a természet alapszíneit! Egy jól megválasztott bársony fotel vagy kanapé biztosan nem marad csodálló dicséretek nélkül, merj belevágni!

shimla custom phoenix on nacre K011P-X3n roomshot-10

Tapéta utazás

Mi nagyon szeretjük a mintás, teljes jelenteket vagy tájképeket ábrázoló tapéta falakat, több száz minta és szín közül választhatsz luxus selyemtapéta kollekcióink közül!japánul a zöld - midori - melynek jelentése öröklét
— a vegetáció színe mindehova frisseséget visz
erasure-multi-845cf3c6-xlarge.jpg

lábam alatt

fű és patak vize…

Az inspiráció szőnyeg kollekciónk erasure multi névre hallgató darabja tiszta selyem szálas változatban igazi fényes színfoltja lehet falunknak is! Látogass meg minket a S/ALON budapesten, szemtől szembe láthatod majd hogyan mutat egy hasonlóan elmosodott tájkép a falon!


Ha kedvet kaptál a smaragd zöldhöz a kommentben írd meg mi inspirált!


PHOTO: Pinterest. @FROMENTAL, @EDITION BOUGAINVILLe, @ERIC SANDER