MAYA HOME Interior

Cikkek

Wabi Sabi Kastély

Chateau de GUDANES : a dél franciországi kastélyok összetéveszthetetlen bája, romantikus ifjúsági regényeink helyszínei mindekit elbüvölnek.

Chateau de GUDANES: a dél franciországi kastélyok összetéveszthetetlen bája, romantikus ifjúsági regényeink helyszínei mindekit elbüvölnek.

Hogyan éljünk tökéletesen tökéletlenül kastélyban?

Új cikksorozatunkban összeállítunk egy-egy szezonra hangolt inspirációs táblát, melyben termékeink közül válogatva, közelebbről megismertetjük, és felfedezzük az egyes darabokban rejlő kreatív kombinációk varázsát, határtalan lehetőségeit. Tarts velünk, inspirálódj, gyönyörködj és osszd meg élményedet másokkal is!

A Wabi-sabi mindent, ami hiteles, három egyszerű valóság elismerésével táplálja: semmi sem tart, semmi sem fejeződik be, és semmi sem tökéletes.
— Richard Powel

A WabiSabi japán kifejezés mára már divatosan áthatja a lakásművészet és lakberendezés trendjeit. maga a kifejezés egy sajátos esztétikai fogalom, mely a tökéletlen, állandó és befejezetlen szépséget hirdeti. Jellemző alkotó elemei az
aszimmetria, nyersesség, egyszerűség, letisztultság,visszafogottság, szerénység, intimitás, a természetes tárgyak és folyamatok iránti tisztelet.

tajmahal1.jpg

Kopottan nemes

is csodálatos , akár egy régi fali freskó, a TAJ MAHAL szőnyegünk selyem és gyapjú szálak kézi csomózásával készült, a minta felidézi a kastélyépítészetben gyakori inda- és csokormintákat. Felszabadítóan hat egy olyan térben ahol az elrendezés szimmetriája túlzottan feszes és eszményien rendezett. A wabisabi bölcsessége a természetesség egyszerűségének elismerésében rejlik.
A tárgyak és terek öröklétüket patinájukban és kopottságukban, vagy bármilyen látható javításaikban bizonyítják legszebben.

EDITION BOUGAINVILLE  Taj Mahal szönyegeink  többféle színben rendelhetöek!

EDITION BOUGAINVILLE Taj Mahal szönyegeink többféle színben rendelhetöek!

tajmahalchocolat4.jpg

Grange Directoire

A francia forradalom nemcsak a királyokat fejezte le, a directoire korának stílusa felváltotta és letisztította a túlzásokról híres Lajosok barokkos arisztokrata hagyományait.

Grange bútoraink közül ez a kollekció illeszkedik leginkább a wabisabi szemléletéhez, a vonalak egyenesek, sallangmentesek, a forma arányai, a finom veretek adják e bútor család nagyszerűségét. Hálószobai, előszoba és nappali bútorokkal kiegészülve egyik kedvencünk! Egyedi színekben rendelhető!

GRANGE MEDAILLON

GRANGE MEDAILLON


GRANGE MEDAILLON ebédlö kollekciónk egyedi kivitelben, kézzel festett akár klasszikus aranyozással, nádbetétes díszítő elemekkel is rendelhetö!


Grange stendhal

Ezt a csodálatosan szép konzol asztalt hamarosan láthatjátok egy nagy szabású rendezvényen is! Részletekről hamarosan! Kövessetek minket az Instán !

C001-nonsuch-col-burnish.jpg

Freskók & tájképek

nézz körül lélegzetelállító tapétáink között, kastélyba illő szépséges tájképek, titkos kertek, hálószobai szárnysuttogások, pillangó táncok selyemre álmodva!

BLUMARINE Ágynemü KOLLEKCIÓ

BLUMARINE Ágynemü KOLLEKCIÓ


A szatén ágynemü a kastélyok hűs falainak tapintásával kényeztet e meleg napokban! Finom virágmintáival elbüvölöen kedves nekünk. Te melyik álomkertben szeretsz aludni?


baldachin

ha nem is kastélyban laksz, de mindig is arra vágytál, itt az idő, hogy hálószobádon kezdd az időutazást! álmaid baldachinját mi elkészítjük neked, egy szép függönnyel fejed felett máris “chateau” -ban fekszel és ébredsz nap mint nap!Fotók: Pinterest. Vincent Thibert Photography