MAYA HOME Interior
christian-fregnan-1393575-unsplash.jpg

Függönyözés

tervezéstöl szerelésig - tisztítástól javításig

Sok éves tapasztalattal nincs olyan függönyözési technika, újdonság vagy új trend melyet a Maya Home ne ismerne, és ne tudna teljeskörüen megtervezni,  kivitelezni és telepíteni.  

Több éves partneri kapcsolatok alatt kiforrott minöségi textilekböl, kiegészítőkből, karnisokból választható ki a kiviteli tervekhez, vagy meglévö környezethez legjobban illö és megálmodott függöny alapanyag. A színekben, minöségben, stílusban és összetételben is változatos, és folyamatosan bövülö kínálat a MAYA HOME által képviselt klasszikus-modern luxus irányt követi minden részletében. A függönyökhez igazítottan elkészítjük a hálószobákba tervezett díszpárnákat, ágytakarókat, és egyéb textil dekorációkat is. Nagy szakmai gyakorlattal és odafigyeléssel nyújtunk segítséget a fazon és kiegészítök kiválasztásában, a helyszíni felmérésben, a szükséges anyagmennyiség kiszámolásában, a teljeskörű kivitelezésben, méretre gyártásban,  a függöny felrakásában, és a szerelésben egyaránt. Saját függönyeink utólagos karbantartása, tisztítása és újraszerelése is igényelhetö.

Elöjegyzés alapján vállaljuk saját készítésű függönyeink tisztítását, A teljes folyamat átlagosan 4-5 napot vesz igénybe, mely magába foglalja a függönyök leszerelését, elszállítását, tisztítását és esetleges javítását, majd újra szerelését a helyszínen. A helyszini felmérés során megállapított hibákat, a megrongálodótt karnis részeket cseréljük, javítjuk. Kérje ajánlatunkat!