MAYA HOME Interior
bagno_DEF_1.jpg

Dr. Vranjes Lakásillatok

Diffúzorok, lamparfum, és kristályüvegek Firenzéből

 

DR. Vranjes Firenze

 
 
DRV_üvegek.jpg

lakásillat

Tradicionális illatok a Dr. Vranjes Firenzei parfümgyártól

A klasszikus bambuszpálcikás diffúzorok használata nagyon egyszerü, mindössze arra kell ügyelnünk, hogy a pálcikákat rendszeresen forgassuk és az üveget mindig feltöltsük, annak érdekében, hogy a párolgás a leggazdaságosabb ütemben történjen.

Dr. Vranjes egy firenzei kémikus, vegyész, aromaterapeuta, kozmetológus, parfümör, - neve alatt év tizedek óta forgalmaz kozmetikai termékeket, lakásillatait azonban felesége inspirálta, az ő tiszteletére született meg az elsö titkos receptúra is. Mai napig a firenzei manufaktúrát családi vállalkozásban vezetik, a laboratórium egyszerre modern és tradicionális. Mára már több mint 70 országba exportálják a ház több mint 35 illatát.

A MAYA HOME exkluzív partnerként a Dr. Vranjes Firenze lakásillatokat Magyarországon is elérhetövé tette. Az illatok bemutatótermünkben kipróbálhatóak és megvásárolhatóak.

Az illatok üvegeinek formáját a Firenzei Dóm-ról mintázták, a kupola osztása és arányai felismerhetövé és egyedivé teszik az egyébként spártaian letisztult patika üvegeket. A Dr. Vranjes illatok parfüm minöségü és kivállóságú esszenciák mesteri ötvözetei. Nemcsak méltó díszei egy klasszikusan elegáns miliönek, de hangulatunkat pozitívan áthangolva, ma már elengedhetetlen kellékei otthoni testi-lelki feltöltödésünknek.


Kollekció illatok

Egyes illatok különleges kivitelben is rendelhetöek, ezek az un. Kollekció Illatok alkalmakra kíválló ajándékok, díszdobozban érkeznek és a klasszikus patika üvegek helyett, a bambusz pálcikák egyedi formájú üvegbe kerülnek.

Az illatokról részletesen olvashatsz a CIKKEK alatt, azonban személyes tanácsadáskor bepillantást nyerhetsz a lakásillatok világának alkimista misztériumába is. Sokszor nem tudjuk miért szeretünk vagy nem szeretünk egy illatot, az illatfelismerést is lehet idővel fejleszteni, gyere fedezd fel velünk azt a varázslatot, mely egy-egy jól megkomponált illat emlék formájában felidéz!

Az illatok megkomponálásában sokszor segítség az illatpiramis összetevöinek ismerete, a teljes érési folyamat azonban tiszta költészet. Kevesen müvelik ezt a mesterséget olyan elszánt tökéletességel ahogy Dr. Vranjes - sok-sok év laboratoriumi munkásságának eredményeképpen remek alkotásai bizonyítják tehetségét és olfaktoriális tudását.

DÍSZDOBOZOK


kristályüvegek

Egyedi Kristályüvegek

Dr. Vranjes kimagasló hangsúlyt fektet a Firenzei hagyományok ápolására.

Talán sokan nem tudják, de Olaszországban Medici Katalin - a hírhedt reneszánsz kori méregkeverö királyné - idején terjedt el a parfümgyártás Olaszországban, a kézcsókolás müvészete késztette az udvarhölgyeket a börkesztyük illatosítására, mely fellendítette és kiterjesztette a parfüm készítés kereskedelmi jelentöségét.

A Firenzei üveggyártás is hosszú múltra tekint vissza, méltón világhírü - évszázadokig a firenzei kereskedök voltak a világ üvegmágnásai. A Dr. Vranjes kristályüvegeket Firenze környéki üvegfújó mühelyekben kézzel készítik, ragyogó szelencéi luxus illatainknak. Utántöltövel rendszeresen pótolható otthonunk legpompásabb üveg amforája!


A LAMPARFUM a katalitikus égés elve alapján müködik, az illóolajok az alkoholos oldat elpárolgásával jutnak a levegöbe. A lámpa a láng kioltásával kezd müködni, a felhevített kö párologtatja a kanócba felszívódott illatot.  A lámpa elnevezés ezért kissé megtévesztö lehet, természetesen nem lánggal ég, és nem is ad fényt, csupán az illatkanóc müködéséhez szükséges a a lámpa meggyújtása, majd eloltása. Az illat a dísz kupakon keresztül jut a térbe, addig párolog amíg a lámpát teljesen el nem zárjuk.

A Dr. Vranjes LAMPARFUM üvegek speciális utántöltövel érkeznek, melynek összetétele - a használati különbözöségek miatt - eltér a bambusz pálcás lakásillat diffúzoroktól. A lámpákba nem tölthetö más oldat, csak a gyárilag csomagolt Dr. Vranjes által fémjelzett elixir. Az illatolajak kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, az értékes összetevöket Dr. Vranjes firenzei aromaterápiás parfümör komponálta illat szimfóniává.

A lámpák használata egyszerüen elsajátítható, használatuk gazdaságos és biztonságos. Nyolc színben rendelhetö, otthonunk bármely helységében dekorációként is szemet gyönyörködtetö.

drvranjes-lamp-diffuseur-ginger-lime-lifestyle_2.jpg

lamparfum