MAYA HOME Interior
chatsworth-blue.jpg

Lakberendezés

klasszikusan és elegánsan

MAYAHOME_BLUE_LARGE.jpg

A MAYA HOME az első számú célállomás...

a klasszikus, francia-angol polgári luxus lakberendezéshez

Építészeknek és a belsöépítészeknek páratlan szépségü otthoni berendezéseket, dekorációs kellékeket, és az iparágban fellelhető legmagasabb kézmüves minöséget kínáljuk, itthoni viszonylatban egyedülállóan. Budapesti bemutatótermünkben ügyfeleinknek kiemelkedö ügyfélszolgálatot, szakértöi, személyre szabott figyelmet és kiterjedt szakmai és értékesítési útmutatást nyújtunk.

Akár gazdag rezidenciákat, jó hírü kereskedelmi helyeket, üdülöhelyeket, magángépeket vagy jachtokat tervezel, válaszd a MAYA HOME INTERIOR szolgáltatásait!


 

Térj be hozzánk, Budapesti Bemutatótermünkbe ahol megtekintheted termék kínálatunkat, és egy kávé mellett kötetlenül beszélhetünk tervekröl, elképzelésekröl, álmokról. Mintakönyveinket fellapozva, szönyegeinket megtapintva, bútorainkat kipróbálva és lakásillatainkba szippantva egy csodálatos és különleges utazásban lehet részed! Ne hagyjd ki e gáláns invitálást, fedezzd fel nálunk az örök elegancia báját!

74b42b60342b4d0ab8216c558c26bc88.jpg

Kik vagyunk?

A MAYA HOME évtizedek óta tevékenykedik lakások, rezidenciák és közületi kliensek megbízásából a teljes körű függönyözés és lakberendezési szolgáltatások terén. 2017-ben nyitotta meg kapuit a cég első enteriőr stúdió bemutatóterme, ahol számos nemzetközileg elismert, a klasszikus lakberendezés terén kimagasló minőséget nyújtó, és a manufakturális gyártást a modern igényekhez mérten alakító márka képviseletében kizárólagosságot nyert el.

Hisszük, hogy a klasszikus lakberendezés nem csak a kopott és dohos, pincékből és padlásról elővarázsolt régi bútorok felújításában merül ki, és nem szólhat csupán arról sem, hogy egy perzsa szőnyeget guritunk egy minimalista kanapé lábai alá, vagy dédszülöktől örökölt aranyozott csillárral dobjuk fel az egyébként modern egyszerűséggel legyártott konyha pultunkat.
— Mayer Tímea

Napjainkban egyre inkább igény van az idötlenség és idötállóság szellemében olyan lakások berendezésére, ahol a klasszikus korok kipróbált eszközeit teljeskörűen és biztos kézzel használva, elegáns és kortalanul otthonos tereket hozunk létre.

A klasszikus lakberendezés számos nemzetközi újságban és a kiállításokon is tapasztalható reneszánszát éli.

A jövöben a MAYA HOME egy olyan referencia kíván lenni, ahol mind partnereink (építészek, lakberendezök) , mind közvetlen klienseink és megbízóink örömmel vesznek részt a közös alkotás adta lehetöségekben, és engedik, hogy a modernségböl kitekintve letünt korok pompájában, gazdag mintavilágába is átvezettesenek.

Bizzd ránk magad, tökéletes stílusérzékkel és tapasztalattal segítünk az idöutazásban!

 
 

szolgáltatásaink

Az én apukám mindig azt mondta merjünk nagyok lenni.
— Mayer Tímea

Függönyözés / tervezés és kivitelezés

Bátran állítjuk, hogy nincs olyan függöny típus melyet ne ismernénk, és ne tudnánk a helyszín adotságaihoz mérten kialakítani és kivitelezni. Hosszú évek tapasztalatával ismerjük a piac lakástextil összkínálatát, minden stílusban biztos kézzel segítünk a választásban.

Kimegyünk, felmérünk, megtervezzük, megvarrjuk, felszereljük és külön megállapodás esetén tisztítjuk, szereljük, karbantartjuk, cseréljük.  

Örülünk az olyan házimacskáknak is, akik miatt gyakrabban kell függönyt újraterveznünk….
— Mayer Tímea
MH_LB1.JPG

Kézzel festett chinoiserie / egyedi tapéták/Murals

Ma már tapétát sokféleképpen gyártanak, akár egy jobb nyomda is nyomtat egyedi mintát. Az angol kifinomultság mindazonáltal utánozhatatlan marad. Kézzel festett és hímzett (igen!!) tapétáink egyedileg készülnek el egy adott falra tervezetten, a bútorok és egyéb takaró tárgyak figyelembevételével. Ha igazán különlegesre vágysz, ne keress tovább! A tapéták királynöje selyembe burkolja és királyi pompával ruházza fel falaidat!


fontainebleau-standard-d0ae28df-xlarge.jpg

Luxus kézzel csomózott Szönyeg és Padlószönyeg

A szönyeg piacon olyan partnert kerestünk, akik nemcsak a tradicionális szövés technikákban jártasak, hanem kollekciójuk akár modern enteriörökhöz is kapcsolható, sokoldalúan egyedivé tehetö, és a megrendelöi igényekhez maximálisan igazodik a gyártás során. A fiatal, de gyorsan az élvonalba törö francia gyártó, az Edition Bougainville kizárólagos partnereként bármilyen kérést teljesíteni tudunk, az évente megújuló kollekciók teljességben elérhetök és bemutató termünkben megtekinthetök. A selyem-gyapjú szálakat a gyártás elött a kívánt színre festik és az egyeztetett tervrajzok alapján Nepálban készítik el az egyedi szönyeget, csomózási, tüzési vagy igény szerint egyéb speciális technikával (Aubusson, New Aubusson).


Vranjes-01661.jpg

Luxus Lakásillatok Firenzéből

Lakásunkba belépve az elsö amit biztosan érzékelünk, az otthonunk illata - mely ránk jellemzö, és nagyon fontos, hogy az otthonosság, megérkezés, kellemesség érzetét nyújtsa. Fáradtan hazatérve, nem mindegy, hogy mi fogad bennünket, egy jól megválasztott illattal meghatározó élményé válhat minden egyes hazatalálásunk. Az illat egész napunkat képes áthangolni, fontos azonban tudni, hogy otthonunkban csakis tiszta eszenciákat használjunk, hasonlóan parfümjeinkhez melyet börünkre fújunk nap mint nap.

Firenzei manufaktúrában készülö lakásillataink többféle formában szolgálják a luxust otthonunkban is. Segítünk a választásban, látogasson meg minket bemutatótermünkben, nálunk nemcsak kipróbálhatja, de haza is viheti kedvenc üvegét!