MAYA HOME Interior

Raktáron

Moritz Cedar 180x270

Moritz Cedar 180x270

0.00

Az ALPAGE kollekció valódi bőr felhasználásával készült patchwork technikával kézzel varrt szőnyegeket foglal magába. A szőnyegek szépségét a bőr és szőr változatos színei és a geometrizáló opart-os minta adja. A szürke, bézs, mogyoró barna és fekete megannyi árnyalata és az absztrakt vonalak összesége modern, letisztult és akár falon is remekül mutathat. Az egyes modellek több méretben is rendelhetőek - akárcsak más kollekció darabjai. 

A bőr a szőnyegeknek egyedülálló - semmilyen más anyaggal össze nem téveszthető textúrát ad. A hagyományos bőrszőnyegek állati bőrből készülnek, de a kollekció egyes darabjait selyem varrással és csíkszövéssel is kombinálják így érve el a szőnyeg paplanszerű mintázatát. A bőrszalagokból készült modern hatású szőnyegek jól használhatók irodában, könyvtárban, vagy akár modern fém bútorokkal társított nappaliban.

A bőr lágy és tartós, ellenáll a foltoknak és könnyen tisztítható. Kerülje a bőr szőnyeg elhelyezését nedves vagy nedves helyiségben.

Az Edition Bougainville természetes bőrböl varrt szőnyegei is kézzel készülnek. Egyedi design patchwork alapján, a minták geometrikusak, gyakran a természetes barna-szürke szin variációk adta átmenetes hatással kombinálva a látvány nem mindennapos. Akár fali szőnyegnek, akár földre rakva kiváló szigetelő, melegítő hatású, különleges “chalet” jelleget kölcsönöz a helységnek.

Raktáron
KOSÁRBA

All Leather- tiszta bőr

Az Edition Bougainville kollekció kiemelkedően stílusos kollekciója az ALPAGE, mely olyan bőr szőnyegeket tartalmaz, melyek egyedi varrás technikával, mozaik jelleggel alkotnak op-art-os mintákat. Kihasználva a természetes bőr adta színeltéréseket, a szőnyegek mintája mellett a barnák-szürkék-natur és sötét színek átmenetes árnyákjátékai adják a tervek különleges effektjét. Fali szőnyegnek egyedi dekoráció, de éppúgy alkalmas földre terített szőnyegként is, hatását tekintve meleg, jó hang- és hőszigetelő, kellemes érzés mezitlábas járáskor is..

Hand Loomed - kézzel varrt

A bőr szőnyegek sajátossága, hogy a felszabadalt darabkákat egyedileg kézzel varrják össze , gondosan ügyelve a minta részleteire. Minden szőnyeg egyedi, és még azonos design mellett sem készülhet két identikus darab - hiszen a bőr és szőr csíkok patchwork-ja - az alapanyag természetessége miatt - csak jellegükben - de nem részleteiben hasonlitanak egymásra.