MAYA HOME Interior

Raktáron

Okavango Black Gold 180x270

Okavango Black Gold 180x270

0.00

Az INSPIRATION kollekció mintakincse javarészt természeti elemekből és jelenségekből, az épített környezet madártavlati látképeiből, domborzatokból és messzi tájak megfigyeléseiből tevődnek össze. Valós és elképzelt utazások, felfedezések az ember alkotta építészeti tájakon, és a természet formálta lakatlan helyszíneken. 

Nepáli kézi csomózású 100% Bambusz selyem szönyeg. Elkészítésekor a francia gyártó nagyfokú rugalmasságot biztosít, a bemutatott szőnyeg módosítható méretben, színben, kialakításban, alapanyagban és technikában egyaránt. Az árajánlat ennek függvényében egyedileg kérhető. A szőnyegek átlagos elkészítésének időtartama megrendeléstől számítottan 11 hét.

Raktáron
KOSÁRBA

All Bamboo Silk

Tiszta, 100% ban bambusz rostból készült selyem szálas szőnyeg, ahol a selymet környezetvédelmi szempontból szintetikus szállal (viszkóz) helyettesítik. Fényességre és tapintásra ugyanaz a hatása mint a valódi selyemnek. A viszkóz természetes cellulózból - itt bambuszból - mesterségesen előállított selyem tulajdonsággal rendelkező szál. Jól festhető, szín és mérettartó, jó a légáteresztő képessége és elektrosztatikus feltöltődésre kevésbé hajlamos. Kiválló tulajdonsággal rendelkező alapanyag, mely alkalmassá teszi arra, hogy tűzött vagy kézzel csomózott szőnyeg készüljön belőle.

Nepáli kézi csomózás (Hand knotted)

A Bougainville csomózott szőnyegek az ősi szövési tradiciók mentén nepáli manufaktúrában készülnek el. A mintához társított egyedi színeket az adott megrendeléshez festik meg, ezért lehetnek kisebb eltérések az eredeti mintákhoz képest. A kifeszített kereten egyszerre többen végzik a csomózást, az előre megtervezett milliméter pontosan kirajzolt design alapján. A nepáli szönyegek híresek pontosságuk, tartósságuk, és szál sürüségük végett is.